Google breidt Tasks verder uit

Gmail maakt je het leven nog makkelijker! De mailingsdienst van Google breidt namelijk de mogelijkheden van Tasks verder uit.

Advertentie

 

Google heeft een aantal van de meest gevraagde Tasks toegevoegd. Wanneer je een taak aanmaakt of aanpast in Calendar, moet je eerst Tasks for Calendar activeren zodat die optie verschijnt in het menu. Daar zal je een nieuw veld zien waarop je de datum en de tijd kan toevoegen en dat aangeeft of de Task maandelijks, wekelijks of dagelijks moet terugkeren.

 

Wanneer het moment van je reminder aanbreekt, krijg je ook een Calendar-melding op je desktop te zien. Daarnaast zal je ook een melding krijgen op je Android of iOS-toestel via de Tasks-app. Voor het geval je vergeten bent aan te duiden dat je de taak ook effectief hebt uitgevoerd, krijg je de volgende dag om 9 uur ook nog eens een melding.

 

Daarenboven kan je ook nog eens reminders importeren vanuit je Inbox of Gmail. De mobiele app van Tasks zal je bij het opstarten even vragen of je reeds bestaande reminders ook wil importeren, maar je kan dat ook manueel doen.