Nieuws

Proximus gaat misschien verder met Leroy

Proximus-CEO Leroy, die begin dit jaar nog in opspraak kwam omwille van het nakende massa-ontslag bij haar bedrijf, krijgt mogelijk een volgende termijn als CEO.

Proximus laat mogelijkheid voor een nieuwe termijn van huidige CEO Dominique Leroy open. Leroy zou nog tot januari volgend jaar aanblijven. Nu krijgt ze de steun van de Raad van Bestuur voor een nieuwe CEO-termijn. Stefaan Declerck, voorzitter van de Raad van Bestuur van Proximus bevestigde dat aan zakenkrant De Tijd. In de tweede helft van het jaar zou haar contract verder besproken worden. Het mandaat van Leroy zal al op 17 april verlengd worden, al gaat het hier meer om een technische ingreep.

Proximus gaat momenteel door een cruciaal moment in zijn geschiedenis. Eerder dit jaar heerste er nog algehele consternatie toen bekend raakte dat er een massa-ontslag van 1.900 personeelsleden zat aan te komen binnen het kader van de digitale strategie van het bedrijf.

De vakbonden eisen nu alvast dat Leroy naakte ontslagen zou uitsluiten voor haar contractonderhandelingen van start gaan. 'Dat zou chantage zijn', vond Leroy. Naakte ontslagen zou ze nu eenmaal niet kunnen uitsluiten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business