Lab9

Waar er voorheen in Brussel en Luik winkels van CAMi te zien waren, zijn er nu filialen te vinden van de Apple Premium Reseller Lab9.

Advertentie

 

Als je een product van Apple kan kopen, dan kan je dit doen bij de grote multimediaketens zoals Fnac en MediaMarkt, maar ook bij de zogenaamde Apple Premium Resellers. Daarvan hebben we er momenteel twee in België: Switch en Lab9, waarvan Lab9 de meest recente is. De zaken bij deze West-Vlaamse Apple Premium Reseller lopen duidelijk goed, aangezien het nu besloten heeft om via de overname van CAMi zich ook naar de Brusselse en Waalse markt te begeven.

 

Lab9 heeft de winkels van CAMi niet alleen in een nieuw jasje gestoken, maar zet ook in op een verbeterede dienstverlening. “We gaan niet alleen voor een vernieuwde visuele stijl. We passen ook de dienstverlening aan en brengen die in lijn met onze andere Lab9-stores. Zo kan nu iedereen in de winkels terecht voor service of de reparatie van een toestel. Dat kon bij CAMi alleen als de toestellen ook effectief in de winkel gekocht waren. We breiden daarnaast ook het aanbod aan accessoires uit”, aldus Geert Coolman, CEO van Lab9. Ook kunnen klanten voortaan online een afspraak maken voor reparaties of andere diensten in de winkel.

 

Deze overname is tot slot niet het laatste dat we zullen horen van Lab9. Coolman ziet namelijk nog extra groeimogelijkheden en wil die graag ten volste benutten: “We zien ook dat de iPad steeds vaker een plaats krijgt in het klaslokaal. Daarom willen we scholen helpen met iPad opleidingen en met hun bijhorende IT infrastructuur. Ten slotte willen we voor onze klanten en gebruikers in Brussel en Wallonië extra toegevoegde waarde creëren met onze B2B oplossingen.”