Telenet VR speelhal

Telenet zet in op VR en doet dat met succes. De telecomprovider opent morgen in Hasselt een derde speelhal voor individuen en teams.

Advertentie

 

Telenet gaat op 26 februari een derde virtualrealityhal openen in Hasselt. De lancering komt er na het succes van het concept in Antwerpen en Gent.

 

Freeroaming is de laatste nieuwe Virtual Reality hype waarbij spelers niet enkel een bril op krijgen, maar ook zelf door een ruimte bewegen in plaats van zich te beperken tot een speelvlak van elke vierkante meters. Spelers worden bovendien uitgerust met een wapen en verschillende sensoren om voor een zo realistisch mogelijke ervaring te zorgen.

 

Telenet zal in Hasselt verschillende freeroaming ervaringen aanbieden. Zo is er The Hallow, waarin je terug in de tijd wordt gestuurd om met pijl en boog op jacht te gaan. Andere speelervaringen zijn Alien Defense en Moonlight Survival, waarin je moet afrekenen met steeds moeilijkere vijanden.

 

De opening van de hal kadert in de marketingactiviteiten rond fictiereeks De Dag, die op Play, Play More en Vier te bekijken is. Er zal daarom ook een ervaring beschikbaar zijn die rechtstreeks gebaseerd is op de reeks en waarin een groep van 3-6 personen als doel heeft een aantal gijzelaars te bevrijden.

 

Telenet koos voor Park H in Hasselt als locatie. Een doordachte beslissing, want het complex ligt onder andere vlakbij de Ethias Arena, Plopsaland Indoor en Expo Hasselt.

Advertentie