digital twin factory

Een digital twin is in essentie een virtuele voorstelling van een fysiek product of systeem. Het kan ook een krachtig hulpmiddel zijn in productieprocessen.

Advertentie

 

Productieprocessen zijn lang niet meer zo eenvoudig als vroeger. Er bestaan allerlei tools om die processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. En digital twin-technologie is er een van.

 

Een digital twin simuleert een product of systeem tijdens het productieproces. Op die manier wordt er real-time, interactieve informatie beschikbaar gesteld over een lopend project. Hierdoor kunnen organisaties snel opmerken waar er nog ruimte is voor innovatie en mogelijke aanpassingen.

 

Alles over digital twins en hoe deze technologie in de praktijk gebruikt kan worden om productieprocessen te optimaliseren, lees je in deze white paper.

 

[whitepaper title=”Het belang van de digital twin in productieprocessen” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/digitwin.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2019/20190206_IBM_cogman_digitwin”]

Advertentie