Software

Kom op 30 januari alles te weten wat je nog niet wist over Software Asset Management.

Advertentie

 

Op 12 maart verandert de Montil in Affligem in een heus kennisplatform waar je je expertise omtrent software assetbeheer kan delen met je collega’s. Organisator Heliview is daarmee trouwens niet aan zijn proefstuk toe; het is inmiddels al de 15e editie van een reeks succesvolle events omtrent software asset management. Ditmaal organiseert Heliview interactieve workshops en één-op-één meetings, wat het perfecte platform is om kennis te delen met dé experts op het gebied van Software assetbeheer.

 

We leven in een snel veranderende digitale wereld. Technologische innovaties zoals cloud, big data en IoT zetten organisaties volledig op hun kop en dirigeren hen volgens de wet van de snelste. Ook het gebruik van software groeit exponentieel aan, wat ervoor zorgt dat ook het licentielandschap steeds complexer wordt.

 

Een heleboel interessante bedrijven hebben zich ondertussen al ingeschreven voor het event, en een aantal van de inschrijvingen neemt alvast collega’s mee. Als jij je nog niet hebt ingeschreven, kan je je dus de vraag stellen wie van jouw collega’s gebaat zou zijn bij dit event.

 

Het programma zal onder andere een antwoord bieden op een aantal prangende vragen die jij ongetwijfeld hebt bij software asset management. Is reeds gebruikte software te riskant voor je onderneming, of kan je de optie best overwegen? En hoe kan je maximum winst bereiken met software asset management? Je komt het allemaal te weten op 12 januari in de Montil in Affligem.

 

Schrijf je dus nu in voor dit boeiende event!