Nieuws

Elon Musk laat zich niet censureren

Voor het geval je het nog niet wist.

 

Elon Musk heeft in de nasleep van zijn overeenkomst met de SEC laten weten dat niemand zijn Twitter-account censureert. Als onderdeel van die deal waarbij Musk de gevolgen moest ondergaan van een noodlottige tweet over de eventuele privatisering van Tesla, had de ondernemer ook nog toegezegd om extra controle op zijn communicatiestromen toe te laten.

 

De enige tweets die dienden nagekeken te worden waren tweets die een beweging in aandelen dreigden te veroorzaken. Zo nuanceerde de miljardair in een interview met 60 Minutes.  

 

Musk ging nog wat dieper in op de hele zaak door nog fijntjes op te merken dat ook hij beschikt over het recht op vrije meningsuiting. Eerder al verwees de Tesla-baas op Twitter naar de SEC als de Shortseller Enrichment Commission.

 

Deze keer begaf hij zich op gladder ijs door te zeggen dat hij de SEC hoegenaamd niet respecteert. Musk gaf eerder aan dat hij de overeenkomst met de SEC enkel respecteert omdat hij gelooft in het wetgevende systeem.  

 

In het interview ging het ook nog kort over de controversiële Marihuana-escapade van Musk. De CEO van Tesla verklaarde dat hij geen marihuana rookt, en zelfs niet weet hoe dat zou moeten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business