McLaren

Twee weken geleden verscheen het bericht over de samenwerking tussen McLaren en OnePlus. Intussen zien we de eerste resultaten daarvan.

 

Een smartphonelancering zou geen echte smartphonelancering zijn als er van tevoren geen informatie weet uit te lekken. Op 11 december (morgen dus) staat er namelijk een evenement gepland met de naam Salute To Speed, wat mogelijk wordt gemaakt door OnePlus en McLaren. Twee weken geleden verscheen namelijk het nieuws dat de twee bedrijven een samenwerking op poten hebben gezet. Gelekte foto’s geven ons nu een voorproefje van wat we te zien gaan krijgen.

 

OnePlus 6T McLaren Edition

Op Twitter kregen we exclusief beeldmateriaal te zien waarin duidelijk wordt wat de samenwerking van de twee bedrijven inhoudt. McLaren en OnePlus hebben namelijk gezorgd voor een nieuwe versie van de pas gelanceerde OnePlus 6T. Op de foto’s is bovendien niet alleen het design van de smartphone te zien, maar ook technische informatie.

 

 

Zo krijgen we een enorm RAM-geheugen van wel 10 gigabyte, waarmee deze OnePlus ook meteen een van de eerste toestellen met een dergelijke hoeveelheid RAM wordt. De waterdruppel-notch en dubbele camera achteraan blijven hetzelfde als bij de originele 6T en dit alles wordt in een strak McLaren-jasje gestoken. Daarbovenop krijgen we een nieuwe snellaadfunctie onder de naam “Warp Charge 30” waarmee je “een lading voor één dag” kan krijgen in slechts 20 minuten. Wat dit in detail inhoudt, is echter nog niet duidelijk. Het lijkt er alvast op dat je de laadsnelheid van deze 6T kan vergelijken met de snelheid van de gemiddelde wagen van McLaren.

 

Meer informatie over de OnePlus 6T McLaren Edition zullen we tot slot morgen te horen krijgen bij het officiële evenement.