apple pay

Het lijkt nu wel een zekerheid te worden dat Apple Pay zeer binnenkort ook beschikbaar zal zijn binnen België. Een uitgelekte brief voor Aldi medewerkers bevestigt die verwachting.

Advertentie

Eind oktober berichtten we nog over hoe De Tijd van meerdere bronnen had vernomen dat Apple Pay in november naar België komt, initieel enkel voor klanten van BNP Paribas Fortis, andere banken zouden pas later volgen. Ondertussen nadert november alweer zijn einde, maar de kans bestaat nog steeds dat Apple’s betaaldienst zeer binnenkort naar ons landje komt.

Mac4ever ontving via een lezer een interne brief van Aldi bedoeld voor medewerkers. In de brief wordt uitgelegd hoe Apple Pay precies werkt en hoe medewerkers ermee moeten omgaan. Er staat niet aangegeven wanneer de betaaldienst precies ingaat, maar de brief zou worden verspreid tussen 26 november en 2 december.

Het is dus nog even koffiedik naar de werkelijke beschikbaarheid van Apple Pay in België, maar naar alle waarschijnlijkheid zullen we niet lang meer op onze honger blijven zitten.

Advertentie