Heliview

De tweede editie van “Digital Identity” staat voor de deur. Na een succesvolle eerste editie organiseert Heliview ook dit jaar weer een evenement waarop al je vragen omtrent onze digitale tijden zullen beantwoord worden.

Advertentie

 

Centraal thema van dit event is digital identity en acces management, kortweg IAM. In één dag zal je ontdekken hoe e-Identity, Trust, Cloud en API’s aan het evolueren zijn en hoe die een steeds belangrijkere rol zullen spelen in de digitale transformatie en cyberveiligheid.  

 

De volgende bedrijven vaardigen alvast hun beste sprekers af om je in te wijden of meer te laten verdiepen in ons digitaal tijdperk. Zo zullen er onder andere sprekers van IBM, Solvay Brussels School, technologiefederatie Agoria, Informatie Vlaanderen en B-Hive.  

 

Er staan alvast heel wat interessante keynotes en break-outsessies op het programma. Zo komt de GDPR uitgebreid aan bod, en worden ook blockchain, RPA en de API-economie voldoende belicht. Ook wordt er voldoende aandacht geschonken aan et opbouwen van online vertrouwen, een noodzaak vandaag de dag.  

 

De conferentie richt zich voornamelijk op beslissingnemers en eindgebruikers zoals CTO’s, CIO’s, ICT-managers en dergelijke, die op de hoogte willen blijven van relevante trends en ontwikkelingen binnen het digitale landschap. Het programma kan je hier vinden.