Nieuws

Tequila + Tesla = Teslaquila

Dat de gedachten van Elon Musk soms rare kronkels vertonen, is intussen algemeen geweten. Maar met Teslaquila is het circus helemaal compleet.

Begin september werd duidelijk dat Tesla CEO Elon Musk niet vies is van een glaasje whisky en een joint. Tijdens de podcast met Joe Rogan kregen we blik binnenin het hoofd van Musk en konden we kennismaken met enkele mogelijke toekomstplannen voor Tesla en enkele andere vreemde kronkels. Ook op Twitter is hij absoluut geen onbekende. Ditmaal heeft Musk een eigen tequilamerk voor Tesla in gedachten dat hij gedoopt heeft tot Teslaquila.

Ja, je hoort het goed, Teslaquila. De bewuste tweet over de tequila die je hieronder kan zien, was een reactie van Musk op een artikel van de CNBC dat meldde dat Tesla een patent had aangevraagd op de merknaam “Teslaquila”. Je zou denken dat het om een grap gaat, maar Musk had meteen al een grafisch ontwerp klaar om de wereld in te tweeten, waarin duidelijk een label te zien is met het Tesla-logo en de nieuwe merknaam.

Hoe concreet de plannen voor Teslaquila nu exact zijn, is voor ons een vraag en voor Elon Musk hoogstwaarschijnlijk ook nog een vraag gezien de stunts die hij reeds op zijn palmares heeft staan. De aanvraag voor het patent is alvast echt en houdt in dat Tesla het recht heeft om de merknaam te gebruiken in de handel of in verbinding met de bijbehorende goederen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business