Nieuws

Hoe val ik met mijn bedrijf op bij een beurs?

Als je als ondernemer met je bedrijf op een beurs gaat staan, dan is dit een goede kans om nieuwe klanten te werven. Dit is ook de reden dat je naar een beurs gaat en je krijgt daar goede mogelijkheden om je product of dienst goed onder de aandacht te brengen van de beursbezoekers.

 

Maar je bent natuurlijk niet de enige ondernemer die op een beurs gaat staan en je hebt dus concurrentie van bedrijven die jouw potentiële klanten ook graag als klant willen binnenhalen. Je moet dus opvallen en je onderscheiden van andere standhouders. Hierbij enkele tips.

 

De aankleding van de stand

Hoe jij je stand aangekleed hebt, vormt natuurlijk de basis van alles. Met een opvallende stand kun je aandacht van de bezoekers trekken. Een eerste vereiste is dat je een open stand hebt die ook nog eens van alle kanten binnengelopen kan worden. Daarnaast is het verstandig om niet de wanden van je stand vol te hangen met lappen tekst. Gebruik bijvoorbeeld verschillende platen dibond. Dit zijn platen van aluminium en zeer licht in gewicht, sterk en niet te buigen. Dibond platen zijn daarom uitermate geschikt om te bedrukken. Laat bijvoorbeeld bij Drukland.be diverse platen dibond bedrukken met kernteksten die mensen aanspreken en plaats deze op standaarden in je stand.

 

De locatie van de stand

De locatie van je stand op de beurs is ook van groot belang. Als je van plan bent om op een bepaalde beurs te gaan staan, schrijf je dan op tijd in, zodat je grote kans hebt dat je voorkeursplek ook aan jou gegeven wordt. Zo voorkom je dat je wordt weggestopt in een hoekje en je stand gemakkelijk voorbij gelopen wordt. Ideaal is het als je een centrale plek in de hal kunt krijgen of pal naast de catering.

 

Dezelfde huisstijl

Werk met één soort logo, bedrijfsnaam en huisstijl en gebruik dit voor zowel de aankleding van je stand als voor al je promotiemateriaal. Laat je bij Drukland.be adviseren over de mogelijkheden. Laat je huisstijl die je gebruikt hebt voor de stand ook terugkomen in je foldermateriaal, je visitekaartjes of je relatiegeschenken. Hiermee wordt je namelijk veel gemakkelijk herkend en de bezoeker zal ook thuis bij het lezen van je folder of visitekaartje jouw stand weer duidelijk voor de geest kunnen halen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business