Business Meets AI 2018

Business Meets AI (oftewel #BMAI18) was de eerste succesvolle editie in wat hopelijk een lange traditie mag worden. Het event report van die boeiende dag las je al eerder op onze website, maar aangezien een beeld meer zegt dan duizend woorden, wilden we jullie de event video toch niet ontzeggen.

Advertentie

 

 

Vlaanderen digitaliseert langzaam maar zeker. Hoewel AI een belangrijk onderdeel is van een gedegen AI-strategie, lijkt kunstmatige intelligentie maar al te vaak geen deel uit te maken van de digitale transformatie van de Vlaamse bedrijfswereld. Dat is een gemiste kans, aangezien ondernemingen die AI toepassen in hun bedrijfsprocessen grotere tijdsmarges overhouden en meer winst genereren. Misschien is onbekend nog steeds onbemind.

 

Smart Business wil de kloof dichten tussen AI en de Vlaamse bedrijfswereld. Daarom organiseerden we op 6 september het event “Business Meets AI”, waar zowel de basisprincipes als de laatste innovaties omtrent AI uit de doeken werden gedaan. Het event report van die boeiende dag las je al eerder op onze website, maar aangezien een beeld meer zegt dan duizend woorden, wilden we jullie de event video toch niet ontzeggen.

 

Business Meets AI (oftewel #BMAI18) was de eerste succesvolle editie in wat hopelijk een lange traditie mag worden. Deelnemers leerden er over de basisprincipes van AI, maar ook wat AI nu precies voor je business kan doen. Uiteraard was er naast dat alle ook genoeg tijd voor networking. Een ook de testritjes met de Tesla’s werden gesmaakt. Op naar een volgende editie. Hopelijk zijn jullie er dan ook bij!