Kom naar data driven business op 17 oktober en kom te weten hoe je je bedrijf kan optimaliseren door middel van big data en analytics. 


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox! 

Na een succesvolle eerste editie van Business Meets AI gisteren, waar deelnemers alles te weten kwam over de laatste innovaties op het gebied van AI en hoe die hun onderneming kunnen optimaliseren, organiseert Smart Business samen met Heliview in oktober opnieuw een event waar alles in het teken staat van business optimization.

 

Op 17 oktober wordt de Montil in Affligem omgetoverd tot een paradijs voor iedereen die meer wil weten over hoe data en analytics kunnen bijdragen tot een beter bedrijfsbeheer en je business kunnen transformeren in deze veranderende digitale tijden.

 

Daarvoor krijgen we de hulp van een aantal interessante sprekers. Een van hen is Patrick Putman, chief information en innovation officer. Patrick heeft mee aan de wieg gestaan de digitale transformatie van verschillende telecombedrijven en is rotsvast overtuigd van het potentieel van een digitale onderneming.

 

Aurélie Pols zal het dan weer hebben over databescherming. Aurélie is de oprichtster van “Competing on Privacy” en de DPO van mParticle en zal het hebben over het efficiënt vastleggen van datastromen, het minimaliseren van de mogelijke risico’s die daarbij komen kijken en de controle op datakwaliteit.

 

Data architect Luka Riester heeft al een tijdlang ervaring in de data-industrie. Hij vergaarde zijn ervaring door als technische expert aan verschillende IT-projecten te werken en specialiseerde zich in de implementatie van ERP-toepassingen en business intelligence. Daarnaast heeft hij ook een sterke expertise in projecten omtrent big data.

 

De witte raaf in het gezelschap is Arne Jaspers. Arne is sportwetenschapper en heeft zijn eindwerk gewijd aan continue opvolging in het voetbal. Hij is een onderzoeksassistant aan de KULeuven en werkt als sportwetenschapper voor de koninklijke Belgische voetbalvereniging ter ondersteuning van het Belgische nationale elftal.

 

Deze editie van Data Driven Business breidt voort op het succesvolle Big Data en Analytics van vorig jaar. Ook ditmaal kan je weer kennismaken met boeiende collega’s, en kan je je laten inspireren door interessante user-cases om zo te leren wat de technische mogelijkheden zijn om je onderneming te laten uitgroeien tot een waar succesverhaal voor middel van big data en analytics.

 

Voor meer informatie over het programma, de sprekers, of als je je al meteen wil registreren, kan je terecht op de website.

 

*De registratie voor dit event is gratis voor eindgebruikers