Nieuws

Uber-concurrent Ola komt naar Europa

Na de uitbreiding van Ola naar de Australische markt is het nu tijd voor de UK. De taxiservice kent een sterke groei en is bovendien van plan om uit te breiden naar de rest van Europa.

Uber, het bedrijf achter de bekende taxi-app, krijgt er binnenkort een concurrent bij in Europa, namelijk Ola. Ola is een gelijkaardig bedrijf uit India dat nu ook plannen heeft om verder uit te breiden. Deze Europese uitbreiding van het bedrijf zal zich momenteel beperken tot de UK, maar ze zijn echter niet van plan om daar te stoppen.

Het verhaal van Ola begint in 2010 in India en intussen bieden zij hun service aan in meer dan 110 Indiase steden. De taxiservice voorziet er momenteel taxi’s, huurwagens en riksja’s aan meer dan een miljoen bestuurders. Het bedrijf heeft momenteel een waarde van 7 miljard dollar en doet er alles aan om te blijven groeien. Zo introduceerde Ola hun service in juni al in Australië, hun eerste markt buiten India.

Binnenkort is het dus de beurt aan de UK, waarna de rest van Europa waarschijnlijk snel zal volgen. Wanneer (en of) de taxiservice naar België komt, is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business