Nieuws

Apple Pay Cash is beste betaalapp in de VS

In de VS heeft Consumer Reports een rangschikking gemaakt van betaalapps. Apple Pay Cash wist de eerste plaats te behalen dankzij de extra beveiligingsmaatregelen van Apple.

 

Mobiel betalen bestaat ondertussen al een tijdje en begint stilaan overal ingeburgerd te raken. Het Amerikaanse bedrijf Consumer Reports heeft als eerste deze verschillende betaalapps nauwkeurig bestudeerd en gerangschikt. In deze rangschikking plaatsen zij Apple Pay Cash op de eerste plaats.

De reden waarom Apple Pay Cash de andere apps, waaronder Venmo en Zelle, overtreft, ligt voornamelijk in de extra beveiliging. Apple heeft in hun app limieten gezet op de verzameling van gegevens en bewaart ook geen betaalkaartgegevens van gebruikers. Daarnaast belooft de app ook dat Apple geen data zal doorverkopen aan derden en is bevestiging vereist bij elke betaling, zodat je niet per ongeluk geld overschrijft. Het voornaamste negatieve punt bij Apple Pay Cash is de beperkte ondersteuning ervan. Je hebt ervoor niet alleen een Apple-toestel nodig, dit moet tegelijk ook een redelijk recent toestel zijn.

 

Voor België is een dergelijk onderzoek nog niet uitgevoerd. Maar aangezien er ook hier steeds meer betaalapps verschijnen, kan dit zeker wel nuttig zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business