Nieuws

Microsoft geeft voorproefje van Office 2019 voor Mac

Microsoft stelt een preview van Office 2019 voor Mac beschikbaar. Daarmee biedt de softwaregigant een antwoord op de verzuchtingen van de zakelijke gebruikers van haar Office-toepassingen.

 

Microsoft geeft een voorproefje van Office 2019 voor Mac. Microsoft biedt eindelijk een antwoord op de verzuchtingen van de zakelijke gebruikers van haar Office-toepassingen. Gisteren opende de softwaregigant namelijk een nieuw previewprogramma voor Macgebruikers. Net als bij de Windowsversie, wordt deze Macversie aangeboden aan bedrijven die niet van alle toeters en bellen (lees: de nieuwste updates) van Office 365 gebruikmaken. Microsoft komt meestal met geleidelijke updates voor Office 365, terwijl deze aparte releases van Office bedoeld zijn voor personen die nog niet de stap naar cloud computing willen zetten.

 

De nieuwste Mac-toepassing van Office omvat een potlood dat met je cursor meereist en aanpassingen aan het Office-lint. Verder introduceert Microsoft ook een nieuwe vertaalsoftware binnen Office 365 en verbetert het de algemene toegankelijkheid van de software. Apple Keynote krijgt concurrentie! Powerpoint-presentaties worden namelijk een heel stuk interessanter door middel van 3D-modelondersteunding en 4K video-exportmogelijkheden. Ook Excel begin stilaan haar imago van saai rekenblad van zich af te schudden; zo zullen er met deze update nieuwe funnel charts en 2D-kaarten beschikbaar zijn. Ook ieders favoriete Outlook-functie, de focused inbox, wordt nu beschikbaar gesteld voor Mac-gebruikers. Office 2019 zal eind dit jaar te verkrijgen zijn. De preview kan alvast hier uitgetest worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business