Bitfindr, de eerste Belgische aanbieder van nieuwe cryptomunten, richt een Belgisch ICO-platform op. Op dat platform kan de consument op zoek gaan naar betrouwbare ICO's van cryptomunten.

Advertentie

 

Bitfindr is de eerste Belgische aanbieder voor de aankoop van nieuwe cryptomunten via een Initial Coin Offering oftewel ICO. Veel mensen weten namelijk niet dat er dagelijks, naast bitcoin, veel meer andere cryptomunten op de markt verschijnen die exponentieel in waarde stijgen. Een ICO opkopen is volgens velen een goede investering, aangezien je daarmee cryptomunten koopt voór ze op de handelsmarkt verschijnen. Vandaar is er ook veel kans op een grote waardestijging.

 

Voor particulieren is het echter niet altijd evident om de betrouwbaarheid te beoordelen van bedrijven die ICO’s aanbieden. Daarom lanceert Bitfindr het eerste Belgische ICO-platform. Voor de ICO’s op dat platform worden geplaatst, voert Bitfindr eerst een onderzoek uit samen met de internationale community. Alle aankopen vinden ook plaats op eén centraal platform, waardoor risico’s worden ingedijkt. Bitfindr stuurt je trouwens ook een mailtje wanneer er een nieuwe cryptomunt op de markt komt. Het platform is van plan samen te werken met het FSMA, de autoriteit voor Financiële Diensten en Markten. Op dit eigenste moment is er nog geen sprake van samenwerking, waardoor er soms nep-ICO’s opduiken.

Advertentie