GitHub is meer dan een open-source ontwikkelingsplatform. Het biedt developers de mogelijkheid om hun code wereldwijd te delen, samen te werken aan projecten en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Advertentie

 

Na het trainen van duizenden mensen om Git en GitHub te gebruiken, ontwikkelde het GitHub Training Team een app om nieuwe ontwikkelaars te ondersteunen, meer informatie aan te bieden en snel op weg te helpen op het platform. Dat maakt GitHub bekend op hun blog.

 

Om GitHub toegankelijker te maken voor nieuwe developers biedt het GitHub Training Team de app GitHub Learning Lab aan. De app creëert een praktische leerervaring binnen GitHub, geen zelfstudie of video’s.

 

Probleemstellingen

“In plaats van een traditionele tutorial of webcast is GitHub Learning Lab een app die je een leerervaring biedt waar je actief aan deelneemt, zonder GitHub te verlaten”, aldus Cynthia Rich van GitHub.

 

Met GitHub Learning Lab leer je door problemen die worden voorgeschoteld door een bot in een GitHub-repository. Nadat je taken hebt voltooid, geeft de bot feedback op je werk en bekijkt hij zelfs je pull-aanvragen zoals een projectmedewerker dat zou doen.

 

Ondersteuning

Als je vragen hebt terwijl je een cursus doorloopt, kan je antwoorden vinden in het GitHub Learning Lab Community Forum. Dit is een nieuwe manier om ondersteuning te krijgen van een community van leerlingen en deskundige trainers, inclusief leden van het GitHub Trainingsteam.

 

GitHub wordt gebruikt door miljoenen programmeurs en bedrijven en is de thuisbasis voor meer dan 80 miljoen projecten. Met GitHub Learning Lab zetten mogelijks meer developers de stap naar het platform.


Geen velden gevonden.