Op 25 april vindt de tweede editie van de Digital Transformation Day plaats. Dit is wat je moet weten.


 

Wat is de Digital Transformation Day?

De tweede editie van de Digital Transformation Day draait helemaal over hoe de nieuwste digitale innovaties je business vooruit kunnen duwen in de komende maanden en jaren. Je ontdekt niet alleen welke trends vandaag in de markt leven, maar leert ook hoe je tastbare oplossingen kan implementeren die onmiddellijk een positieve impact hebben op je bedrijfsvoering.
 
De Digital Transformation Day gaat door op woensdag 25 april 2018 in Antwerpen. De agenda is goed gevuld met vier keynotes en twaalf breakout sessies verspreid over twee tracks. Neem hier alvast een kijkje welke sprekers zullen presenteren.
 
Het beste nieuws? De Digital Transformation Day is helemaal gratis.
 

Voor wie is de Digital Transformation Day bedoeld?

Voor jou! Althans als je momenteel bezig bent met de digitale transformatie van je bedrijf of van plan bent daaraan te beginnen.
 
De Digital Transformation Day richt zich op business managers, IT-experts, IT-managers en decision makers die digitale transformatie hoog op de agenda hebben staan.
 


Waarom moet je erbij zijn?

Op de Digital Transformation Day krijg je inzichten in het transformatieproces aan de hand van de ervaringen van spelers die hun bedrijfsvoering reeds hebben verbeterd met behulp van technologie. We zetten evenwel ook een stap terug naar het begin om organisaties te inspireren die nog aan hun digitale transformatie moeten beginnen.
 
Daarnaast besteden we ook de nodige aandacht aan de General Data Protection Regulation (GDPR), de Europese privacywetgeving die vanaf 25 mei 2018 in werking treedt. Een digitiale transformatie kan immers nooit succesvol zijn als dat niet in overeenstemming met de GDPR gebeurt.
 
Naast de boeiende inzichten van de experts, heb je tijdens de netwerkmomenten de kans om ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemden en van elkaar kennis op te doen. De Digital Transformation Day is een unieke opportuniteit om collega’s te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.
 

Hoe schrijf je in?

Wil je er op 25 april bij zijn tijdens de Digital Transformation Day? Je kan het evenement gratis bijwonen, zolang je eerst even op voorhand registreert. Dat kan via dit formulier op www.digitaltransformationday.be.