Op woensdag 25 april vindt de Digital Transformation Day plaats in Antwerpen. Zorg dat je erbij bent op dit gratis evenement.


 
De tweede editie van de Digital Transformation Day draait helemaal over hoe de nieuwste digitale innovaties jouw business kunnen versterken in de komende maanden en jaren.
 
Ben jij verantwoordelijk voor de digitale transformatie van jouw bedrijf, of die nu al aan de gang is of nog moet beginnen? Schrijf je gratis online in en wees erbij op 25 april!
 
Nog niet helemaal overtuigd? We zetten de belangrijkste voordelen van een bezoekje aan de Digital Transformation Day nog eens voor je op een rij.
 

1. Leer nieuwe inzichten van experts

Meer dan 15 experten staan op 25 april voor je klaar om inzichten te delen. Met twee verschillende tracks heb je de keuze om je eigen traject op maat uit te stippelen doorheen de dag.
 
We hebben niet alleen aandacht voor bedrijven die technologie reeds inzetten om hun business vooruit te duwen, maar zetten ook een stap achteruit om organisaties te inspireren die nog aan hun digitale transformatie moeten beginnen. Ten slotte is er natuurlijk ook aandacht voor de GDPR, aangezien geen enkele transformatie succesvol kan zijn zonder de nieuwe Europese privacywetgeving daarbij in het achterhoofd te houden.
 

2. Wissel ideeën uit met gelijkgestemden

Minstens zo belangrijk als de kennis die je opdoet tijdens de Digital Transformation Day, is de kans die je krijgt om ervaringen uit te wisselen met andere IT-professionals uit verschillende sectoren die eveneens met hun digitale transformatie bezig zijn of willen starten.
 
Tussen de keynotes en presentaties door voorzien we enkele netwerkmomenten om bij te praten en contacten te leggen bij een koffie en lunch.
 


3. Je kan gratis inschrijven

Het bijwonen van de Digital Transformation Day is helemaal gratis voor iedereen die aan de voorwaarden voldoet. Het enige wat je moet doen is je op voorhand inschrijven via het online formulier. Na het invullen van het formulier ontvang je een bevestiging via mail van je deelname.
 
Op de website www.digitaltransformationday.be vind je ook alle informatie over het verloop van de dag en de sprekers.