Kom naar de Digital Transformation Day en leer uit de inzichten van experts om ook jouw bedrijf future proof te maken. Schrijf je nu gratis in.


 
Hoe gaan digitale innovaties jouw bedrijf in de toekomst versterken? Je ontdekt het tijdens de Digital Transformation Day op woensdag 25 april in Antwerpen.  Schrijf je nu in om er bij te zijn op dit niet te missen evenement.
 
Op deze tweede editie van de Digital Transformation Day ontdek je niet alleen welke trends de markt vandaag voorwaarts duwen, maar leer je ook hoe je tastbare oplossingen kan implementeren die meteen een impact hebben op je business.
 
Tijdens deze dag richten we ons niet alleen op inzichten voor bedrijven die al stappen hebben gezet in hun digitale transformatie, maar nemen we ook een stap terug om organisaties te inspireren die nu pas met hun traject starten. Ten slotte besteden we bijzondere aandacht aan de GDPR. Geen enkele transformatie kan immers succesvol zijn als die niet gebeurt met de nieuwe Europese privacywetgeving in het achterhoofd.
 
Nog niet overtuigd? Neem dan zeker een kijkje in de agenda om een idee te krijgen van de sprekers die hun inzichten en expertise komen delen.
 
Schrijf je nu gratis in voor de Digital Transformation Day en bereid je bedrijf voor op de toekomst.