Cloudfirma Box komt met Box Transform: een service waarbij bedrijven beroep kunnen doen op een consultant om cloud-projecten zo efficiënt mogelijk uit te werken.

 
Box Transform gaat vanaf deze week van start. De nieuwe service van cloudprovider Box is erop gericht om bedrijven te helpen met hun digitale transformatie. Klanten die van plan zijn om gebruik te maken van het cloud content management platform van Box, krijgen via de service een optimale begeleiding voor de implementatie ervan.
 

Sprintjes

 
Organisaties krijgen onder Box Transform ondersteuning van een vaste consultant van Box. Die helpt met het uittekenen van een implementatie-plan en kan meedenken over de beste manier om bedrijfsprocessen te digitaliseren en te verbeteren. Box zelf haalt onder andere het voorbeeld aan van het uitdenken van een papierloos proces, het digitaliseren van tijdslorpende activiteiten, het bouwen van applicaties op maat, of het vervangen van legacy infrastructuur.
 
De cloudprovider benadrukt drie voordelen: transformatieprojecten kunnen via de dienst sneller verlopen en het initiatief maakt het mogelijk om een betere langetermijnvisie uit te bouwen. Daarnaast stelt Box ook zijn expertise in artificiële intelligentie beschikbaar om verbeteringen aan te brengen. “Projecten onder Box Transform bestaan uit herhaalde sprintjes die de fase van het plannen, het uitvoeren en het evalueren omvatten met het doel om de efficiëntie en snelheid van resultaten te verhogen, waardoor projecten kunnen aangepakt worden in maanden in plaats van jaren,” aldus het bedrijf.
[related_article id=”173173″]
Box Transform is een betalende dienst die deel uitmaakt van Box Consulting. Het bedrijf biedt voor wie twijfelt een gratis workshop aan om hun huidige contentstrategie te evalueren en na te gaan wat de producten van Box daar kunnen aan bijdragen.

Nina’s internetleven draait op Windows en Android, haar muziek op een iPod en Spotify. Ze selecteert elke dag het nieuws dat je moet gelezen hebben en schrikt er niet voor terug om ook de zakelijke kant van IT te belichten.