HPE’s nieuwe Mission Critical Distributed Ledger Technology helpt klanten bij snelle en eenvoudige implementatie van blockchainoplossingen.


 
Hewlett Packard Enterprise kondigt zijn eerste product in het HPE Mission Critical Blockchain-portfolio aan. Klanten kunnen distributed ledger workloads draaien met behulp van de Mission Critical Distributed Ledger Technology-oplossing van HPE. Dat systeem registreert transacties via een gedecentraliseerd computernetwerk.
 
Volgens Gartner zal blockchain in 2025 ongeveer 176 miljard dollar aan waarde genereren. Jammer genoeg merken veel organisaties bij de implementatie van blockchainoplossingen dat generieke infrastructuren niet de vereiste ondersteuning bieden voor prestaties, security, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. De Mission Critical DLT-oplossing van HPE zorgt wel voor de nodige betrouwbaard en schaalbaarheid.
 
“Veel bedrijven die in blockchain geïnteresseerd zijn, realiseren zich dat enkel een publieke cloud niet altijd voldoet aan non-functional requirements (NFR),” vertelt Raphael Davison, de Worldwide Director for Blockchain bij HPE. “Wanneer organisaties bezig zijn met schalen, merken ze dat de on-premise infrastructuur voor de belangrijkste processen onderdeel moet zijn van de mix van traditionele IT en private en publieke clouds. Deze mix is nodig om aan alle vereiesten rondom blockchain workloads te voldoen.”
 
HPE Mission Critical DLT wordt in het begin van 2018 verwacht. Later in het jaar kunnen klanten tegen betaling toegang krijgen tot een DLT-as-a-Service-omgeving voor tests en productiegebruik.