Nieuws

Nieuwste versie van Red Hat Cloud Suite integreert Kubernetes

Red Hat rolt de nieuwste versie van zijn Open Source-cloudplatform uit. Schaalbaarheid en de integratie van Kubernetes staat centraal.

 
De nieuwste versie van de Red Hat Cloud Suite omarmt cloud native-applicaties en containers. De recentste editie van de suite heeft een op Kubernetes-gebaseerd container-applicatieplatform aan boord. Het Red Hat OpenShift Container Platform kan overweg met moderne cloud native-applicaties zonder legacy-ondersteuning voor oudere werklasten op te geven.
 
De OpenStack-diensten worden flexibele. Klanten kunnen hun Red Hat OpenStack Platform preciezer samenstellen en kiezen waar ze willen dat bepaalde diensten draaien. Dat maakt het mogelijk om specifieke diensten efficiënt te schalen naar de noden van het bedrijf, zonder dat de hele OpenStack-infrastructuur mee schaalt.
 
Virtualisatie wordt ook flexibeler. Voortaan kan je automatisch een dunne hypervisorlaag uitrollen, of er voor kiezen om meer software te implementeren om specifieke scenario’s te ondersteunen. Om dat werk eenvoudiger te maken, is de virtualisatie-administratieconsole verbetert. De toevoeging van Cockpit zorgt voor meer overzicht in een duidelijke webinterface.
 

 
De verbeteringen moeten Red Hat’s aanbod tegemoet doen komen aan de stijgende vraag naar complexere en flexibelere multi-platform-architecturen waarin een veelheid aan moderne en legacy applicaties draait. Schaalbaarheid en overzichtelijkheid vormen dan ook de rode draad in deze update. De hele Red Hat-stack is bovendien als totaalpakket beschikbaar, zodat organisaties in één klap kunnen transformeren naar een modern en digitaal bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business