Geniet je graag van flexibiliteit wanneer je met iemand belt? Moet je soms met meerdere mensen tegelijk een conference call behandelen? Jabra heeft een handige plug-and-play-oplossing in de aanbieding.

Als je van plan bent zondag een product aan te kopen of een achterstallige betaling moet uitvoeren, plan je deze beter maar tijdig in. Het internationale systeem voor kredietkaartbetalingen zal dan enkele uren onbeschikbaar zijn.

Advertentie

Worldline, wereldwijd beheerder van het betaalnetwerk via kredietkaarten, heeft aangekondigd dat het zijn systeem zondagnacht zal updaten. De update heeft tot gevolg je dat zondagnacht drie uur lang niet kan betalen met internationale kredietkaarten. Om makkelijk te maken, sommen we even op welk soort bankkaarten hieronder: Maestro, Mastercard, VISA, JCB, UPI, Diners en American Express. De update moet ertoe dienen de ‘continuïteit van de dienstverlening te verzekeren, een optimale werking te garanderen en het serviceniveau permanent te verbeteren’, aldus Worldline.

Betalingen via Bancontact, beheerder van het Belgische betaalnetwerk, zouden wel nog steeds mogelijk moeten zijn. Dit komt omdat Bancontact betalingen met debetkaart aanvaardt. Bancontact kan ook alleen voor binnenlandse betalingen gebruikt worden. Om dezelfde redenen zou het ook geen problemen mogen vormen om cashgeld af te halen uit bankautomaten.

De update zelf zal tot slot tussen half 1 en half 4 ’s nachts plaatsvinden. Hoewel we durven vermoeden dat niet al te veel mensen tijdens deze uren van de update hinder zullen ondervinden, ben je bij deze toch gewaarschuwd.