Bol.com opende maandag een splinternieuw partnerkantoor in de PostX-gebouwen in Berchem. Het bedrijf wil dichter bij zijn Belgische partners staan.

Advertentie

Bol.com had het in januari al aangegeven en maandag heeft het officieel zijn Antwerps kantoor geopend. Het nieuwe kantoor wordt de ontmoetingsplek voor alle huidige en toekomstige partners of verkopers van het e-commerceplatform.

“Bij bol.com winkelen inmiddels 2 miljoen Belgische consumenten.”

Bol.com spreekt zelf van een partnerkantoor, deze nieuwe ontmoetingsplek bevindt zich in het splinternieuwe Post X-complex in Berchem, Antwerpen. Belgische verkopers kunnen al sinds 2014 hun producten verkopen via het bol.com-platform. Nu, 8 jaren later opent het Nederlands e-commercebedrijf een kantoor in België.

PostX

PostX in Berchem is een splinternieuw bedrijvencomplex van 9 duurzame gebouwen dat in de plaats van de oude bPost-gebouwen werd gezet. Het complex zet in op innovatieve en duurzame oplossingen waarbij mobiliteit een belangrijk punt is. In de gebouwen zitten o.a. de Antwerpse federale Politie maar het heeft ook faciliteiten zoals horeca, winkels en fitnessruimtes. Het is de werkplek van de toekomst.

Een nieuwe ontmoetingsplek

Het bedrijf wil met de nieuwe ontmoetingsplek dichter bij zijn winkeliers en handelaars staan, zodat de samenwerking nog beter kan worden en ook hun klanten tevreden blijven. Het verkoopplatform heeft ondertussen al duizenden Belgische partners, en dat aantal groeit jaarlijks met zo’n 30%. Bovendien is 1 op 2 verkochte pakketjes in België eentje van bol.com.

In april liet het het bedrijf nog weten dat het de strijd aanging met te grote verpakkingen voor kleine producten. Het bedrijf speelt dus meer en meer in op milieu en lokale partnerschappen waarbij samenwerking het sleutelwoord is.

Afbeeldingsresultaat voor post x berchem foto's

 

Advertentie