Nieuws

Afbeeldingen gelekt van opvolger Surface Pro 4

Zoals de engelse leuze 'if it ain't broke, don't fix it' luidt, zo heeft de opvolger van de populaire Surface Pro 4 weinig verrassingen in petto.

Amerikaanse technologiesite Venturebeat heeft afbeeldingen van de mogelijke opvolger van de Surface Pro 4 op het web geplaatst. Die zijn afkomstig van Evan Blass, een insider met het populaire Twitter-account @evleaks. Het toestel lijkt erg sterk op zijn voorganger en krijgt grafische vernieuwingen die ons sterk doen denken aan de Surface Laptop.

Geen USB-C

Het nieuwe toestel zal hoogstwaarschijnlijk een cpu met de Kaby Lake-architectuur bevatten, wat moet zorgen voor betere prestaties en autonomie. Daarnaast zal het toestel lijken op de Surface-laptop, die vorige maand geïntroduceerd werd. Zo zal het toetsenbordharnas ook een kleurrijk, stoffen jasje krijgen. Vermoedelijk zal het toestel beschikbaar zijn in vier kleuren: zilver, goud, blauw, en rood. Op een gelekte afbeelding zien we de vier kleuren immers terug op stylussen. De opvolger krijgt een USB-poort type A, 3,5 mm-audioaansluiting en Mini-DisplayPort. Microsoft verwerkt dus nog geen USB C-poort in zijn nieuwe 2-in-1-toestel.

[related_article id=”214912″]

Voortaan zal de opvolger gewoon ‘Surface Pro’ heten en zal het concern afstand doen van zijn reeksnummer. Gezien het geringe aantal veranderingen kunnen we deze herbenoeming wel appreciëren. Vermoedelijk zal Microsoft het toestel volgende week op zijn evenement in Shanghai voorstellen, op 23 mei.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business