De Europese Commissie onderneemt stappen om de ondermaatse beveiliging van slimme apparaten te beteugelen. Het werkt aan een systeem met certificaten en labels.

Door deze samenwerking zal je binnenkort je pakketjes van bol.com kunnen laten leveren bij een Delhaize-filiaal in je buurt.

Advertentie

Momenteel is het al mogelijk om pakketjes van bol.com te laten leveren in een Albert Heijn winkel bij jou in de buurt. De meeste mensen zijn overdag immers niet thuis om een bestelling aan te nemen en vinden het daarom soms makkelijker om ‘s avonds na het werk in een Albert Heijn of postpunt in de buurt hun pakket te gaan ophalen. Tot op heden is Albert Heijn de enige keten waar dit mogelijk is, maar binnenkort wordt dit ook mogelijk in Delhaize-winkels. 

In een bepaald opzicht is het vreemd dat de service zijn weg nog niet had gevonden naar Delhaize. Het moederbedrijf van zowel Albert Heijn als Delhaize is immers Ahold Delhaize, waardoor je je de vraag kan stellen waarom het de service slechts beperkte tot slechts een van zijn ketens. 

Uitbreidingen op komst 

De leveringen van bol.com zijn daarnaast niet het enige vooruitzicht voor Ahold Delhaize. Het bedrijf wil namelijk de komende drie à vier jaar een hondertal nieuwe Delhaize-winkels uit de grond stampen en een 30 à 50 Albert Heijn-filialen.  

Tot slot zijn ook online verkopen belangrijk voor het bedrijf in het kader van deze uitbreidingen. Het liet eind vorig jaar nog weten dat het rekende op een online omzet van zeven miljard euro en deze plannen zouden daarbij moeten helpen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here