Nieuws

Amazon opent een tweede 4-sterrenwinkel

De 4-sterrenwinkel van Amazon in Manhattan krijgt binnenkort een klein broertje. Het bedrijf gaat namelijk een tweede winkel openen in Colorado.

Eind september kwam Amazon met een nieuw concept aanstormen: de 4-sterrenwinkel. In deze echte winkel – het is dus geen webshop – worden alleen producten aangeboden die een gemiddelde score van 4 sterren of hoger krijgen van consumenten. Je vindt er dus alleen het beste van het beste. De eerste 4-sterrenwinkel in Manhattan is intussen een maand open en de winkelgigant lijkt tevreden te zijn met de zaakjes, aangezien er tweede winkel aankomt in Colorado.

Bovendien vind je in de 4-sterrenwinkel allerlei soorten producten uit het aanbod van Amazon. Het gamma gaat van technologie tot keukengerei en speelgoed. Ook speciale kortingen voor Prime-leden zijn er van toepassing. Het bedrijf heeft in feite al een tijdje fysieke winkels, waaronder ook zijn keten van Amazon Go winkels, waar je geen kassiers of cash geld zal aantreffen.

Tot slot zou deze tweede winkel in Colorado slechts een kleine stap zijn in een heel netwerk van 4-sterrenwinkels. Er zijn namelijk plannen bij Amazon om de komende maanden al een derde winkel op te trekken in Berkeley, Californië. Een Amazon-winkel in België of Nederland zit er echter niet meteen aan te komen. Het concept van een winkel waar alleen de best bevonden producten aanwezig zijn, lijkt echter wel iets waarin consumenten geïnteresseerd zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business