Anno 2018 zijn we op een punt beland waar iedereen pakketjes ontvangt, maar vaak niet thuis is om ze te ontvangen. Amazon brengt daarvoor een oplossing en gaat voortaan pakketjes afleveren in je auto.

Anno 2018 zijn we inmiddels aangekomen bij het tijdperk dat iedereen wel eens een pakketje ontvangt, maar hier eigenlijk niet thuis voor wilt blijven. Nu zijn er speciale ‘pakketbrievenbussen’ verkrijgbaar, al werkt dat enkel met bepaalde pakketdiensten. Amazon heeft nu een oplossing daarvoor, voortaan laten ze het pakketje achter in je auto.

Amazon Prime

Amazon Prime leden in 37 steden van de Verenigde Staten kunnen voortaan bij hun bestelling kiezen om de bestelling in de auto af te laten leveren. Hier zit wel een voorwaarde aan, de auto moet redelijk nieuw zijn om de dienst te ondersteunen. Daarbij gaat het om een service die wordt aangeboden door middel van Volvo On Call en Opels OnStar.

Klanten moeten om de service te kunnen gebruiken de Amazon Key App installeren en deze verbinden met ofwel Volvo On Call of Opel OnStar. In deze app zal te zien zijn waar de bezorger momenteel is, en tussen welke tijden de bezorger je pakket zal afleveren in de auto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here