Seqr werd eind 2017 overgenomen door Glase FinTech. De betaalapp zal door het leven gaan onder een nieuwe naam: Glase.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!De Zwitsere betaal-app van SEQR Group AB was een van de eerste bedrijven die mobiel en contactloos betalen in België mogelijk maakte, en is onder andere te gebruiken bij Colruyt, Spar, Kreatos en OKay.

Glase

In december 2017 werd de ontwikkelaar overgenomen door Glase FinTech, en die besloot om de app te rebranden. SEQR gaat vanaf nu door het leven als Glase. De functies van de app blijven nagenoeg ongewijzigd, zo geeft het bedrijf aan. “We rebranden Seqr naar Glase om een nog vernieuwender, gebruiksvriendelijker en relevanter product te creëren. Wij bij Glase zijn innovators en we willen dat heel onze merkidentiteit dit weerspiegelt,” verklaart CEO Peter Fredell in de persaankondiging.

Cashback?

Het bedrijf is momenteel bezig met de uitrol van de vernieuwde app. De Tap & Pay-functie van de app blijft behouden en laat toe om contactloos met je smartphone af te rekenen aan een kassa. Glase is een internationale app en werkt ook in 13 andere Europese landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Naast contactloos betalen kan je de app ook gebruiken voor betalingen met QR-codes.

Wat SEQR extra interessant maakte, was dat de app een deel van je aankopen financierde. Het cashback-programma is afhankelijk van het aantal keer dat je betaalt met de app: gebruik je de app minimaal 22 keer per maand, dan win je tot 3 procent van je uitgaven terug. Of dat systeem ook door Glase zal worden aangehouden, heeft het bedrijf niet vermeldt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here