Google mikt op het kantoor met zijn nieuwste hardware. Het bedrijf heeft het doek gelicht van Jamboard, een 55-inch interactief 4K-scherm om te vergaderen.

Amazon biedt zijn Amerikaanse aanbod sinds kort in meer talen en munten aan. De webshop wil buitenlandse bestellingen vergemakkelijken.

Amazon voert een update aan zijn mobiele shopping-app uit die de ervaring van internationale shoppers zal verbeteren. De Amerikaanse webshop van het bedrijf is vanaf nu in vijf talen beschikbaar in plaats van alleen Engels. Spaans, Braziliaans Portugees, Duits en Chinees komen erbij. Daarnaast toont Amazon de prijzen voor zijn producten in 25 verschillende munten, waaronder de euro.

Naast de betere toegankelijkheid voegt Amazon ook filters toe die internationaal bestellen moeten vereenvoudigen. Klanten zullen kunnen filteren op producten die geleverd kunnen worden in hun land en krijgen bij de afrekening ook duidelijk de prijs, de leverkosten en de eventuele douanekosten te zien, aldus het bedrijf.

amazon app

De webshop plant om het aantal talen en munten in de loop van het jaar nog verder uit te breiden. De nieuwe opties zijn beperkt tot de mobiele apps, wie via het web gaat zal zich moeten behelpen in het Engels of het Spaans en de dollars zelf moeten omrekenen.

Nina’s internetleven draait op Windows en Android, haar muziek op een iPod en Spotify. Ze selecteert elke dag het nieuws dat je moet gelezen hebben en schrikt er niet voor terug om ook de zakelijke kant van IT te belichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here