Coolblue pakt uit met CoolblueFietst, een nieuwe leveringsoptie waarbij koeriers met speciaal ontworpen fietsen pakketjes bezorgen.

Advertentie

Volgens de online webshop zal CoolblueFietst een gratis optie zijn voor klanten die kleine pakketen bestellen. Coolblue stelt dat de fiets-optie ‘de meest pakketvriendelijke bezorgdienst’ is die klanten kunnen kiezen. Met een professioneel filmpje stelt de online webshop met trots zijn nieuwe vervoersmiddel voor.

Om de pakketjes in de beste staat te vervoeren, maakt CoolblueFietst gebruik van speciaal ontworpen bakfietsen. Bij het inpakken en de plaatsing van de pakjes wordt ook extra zorg genomen. “Onze Pakketverzorgers gaan obsessief voorzichtig om met je pakje. We verpakken je bestelling in een extra stevige doos en leggen ‘m zachtjes neer in onze speciaal ontworpen pakfiets,” aldus Matthias De Clerq, manager van Coolblue België.

De webshop zegt dat ze momenteel nog nieuwe medewerkers zoekt om met de fiets op pad te sturen voor het leveren van pakketten. Spring niet meteen op je tweewieler, want het blijkt om een marketingstunt van de online webshop te gaan. Met het oog op 1 april stuurde Coolblue een goed geslaagde grap de wereld in. Je kan zelf zien met hoeveel zorg Coolblue met zijn fietspakketjes omgaat in het onderstaande filmpje.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here