Dropbox Paper ondergaat enkele updates waarmee de app handiger wordt om werkt te verrichten wanneer je niet achter je bureau zit.

Nadat vorig jaar al een click & collect-website op poten werd gezet, wil Casa binnenkort met een volbloed webshop uitpakken.

Advertentie

Interieurketen Casa lanceert binnenkort een volledige webshop in België en verschillende andere Europese landen met de optie om producten online te kopen en thuis te laten leveren. De komst van een volwaardige webshop luidt een nieuwe fase in voor de digitale omslag van het bedrijf.

Die digitale omslag kwam in 2017 in een versnelling, toen het bedrijf een click & collect-functie introduceerde op zijn website. Een belangrijke katalysator voor de e-commerce-ambities van Casa is het nieuwe distributiecentrum in Olen, dat eind 2017 gebruik werd genomen. Met deze centrale logistieke arm operationeel kan Casa de opstap maken naar een volwaardige webshop in verschillende landen.

“Vandaag zijn we volop bezig met fase 2 van het uitbouwen van onze webshop, met name de thuisleveringen. De lancering gebeurt binnenkort, zeker nog in de loop van dit jaar, maar een precieze datum hebben we nog niet,” stelt woordvoerster Andrea Stesmans tegenover Gondola. Casa plant om zijn nieuwe webshop in verschillende landen tegelijkertijd lanceren. Het bedrijf is momenteel op zes Europese markten actief: België, Nederland, Luxemburg, Spanje, Portugal en Luxemburg.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here