Nieuws

Windows 10 Creators Update rolt vandaag uit

Het is zover: Microsofts nieuwste functie-update voor Windows 10 maakt zijn intrede.

Microsoft start vandaag met de uitrol van de Creators Update naar alle gebruikers. Het is de derde grote update die het lanceert voor Windows 10 sinds de introductie van het besturingsysteem in 2015. Ondertussen heeft het OS al meer dan 400 miljoen gebruikers verzameld.

Vooruitgang in stapjes

De Creators Update brengt geen grote veranderingen met zich mee, wat ook de teneur was met de voorgaande grote updates. Andermaal lijkt Microsoft de strategie van de incrimentele vooruitgang toe te passen: een hele hoop kleine toevoegingen invoeren om het systeem bij te schaven en de gebruikservaring te verbeteren.

De Creators Update brengt onder andere de mogelijkheid om de installatie van veiligheidupdates te snoozen, een blauwlichtfilter die je ogen moet ontzien, en een speciale game-modus. Microsoft laat ook de nieuwe 3D Paint-app los op de wereld. Net als de vorige updates kan je ook de Creators Update gratis binnenhalen.

Review

[related_article id=”214004″]

We verwachten dat Microsoft deze avond zal beginnen met de effectieve uitrol van de update. Gebruikers die niet kunnen wachten tot de uitrol automatisch bij hen belandt, kunnen deze al sinds enkele dagen zelf in gang zetten via de Windows upgrade-assistent. Ook een clean install van de Windows 10 Creators Update is al mogelijk. Onze officiële review van Microsofts nieuwe update staat intussen online. Je vindt er alle informatie over de bijzonderheden en details van de Creators Update terug.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business