Een nieuwe dienst van Amazon maakt het mogelijk om in enkele minuten een “virtueel callcenter” op te zetten om klantentelefoontjes te behandelen.

Volgens Amerikaanse media plant Amazon dit jaar nog zes extra winkels zonder kassa's te openen in verschillende steden.

Advertentie

Amazon werkt aan de opening van nieuwe vestigingen van Amazon Go, zijn winkelconcept zonder kassa’s. Dat meldt website Recode, dat sprak met diverse anonieme bronnen. Amazon zelf wil geen commentaar geven op het nieuws.

Het is opvallend, aangezien Amazon bij de officiële opening van zijn eerste kassaloze winkel in Seatlle nog had aangegeven dat het geen onmiddellijke plannen had om meer Go-locaties te openen. Volgens Recode onderhandelt het bedrijf echter momenteel met een bekende aannemer uit Los Angeles om een nieuwe vestiging te openen in The Grove, een enorm winkelcentrum in de stad. Een ander bron wist te vertellen dat Amazon in Seattle minstens drie nieuwe locaties op het oog heeft voor Amazon Go.

Amazons kassaloze winkel krijgt veel navolging van zijn concurrenten. In de VS broedt supermarktgigant Walmart op een eigen kassaloos systeem, terwijl ook in onze contreien initiatieven worden gelanceerd bij Albert Heijn en Spar.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here