Nieuws, slider

WhatsApp Business is beschikbaar in België

De zakelijke chatapp is nu te downloaden in de Play Store. Een versie voor iPhones volgt later.

Eerder deze maand bracht WhatsApp een zakelijke variant van de chatapp uit. Bij de lancering werd de berichtendienst enkel uitgerold naar vijf (andere) landen, maar nu vervoegt België dit rijtje. Hier kan je de Android-versie downloaden. Wanneer de iOS-tegenhanger verschijnt, is nog niet duidelijk.

Wat heeft de zakelijke chatdienst in petto? Met WhatsApp Business kunnen bedrijven een zakelijk account maken en met hun klanten praten. Aan de app zijn enkele exclusieve functies toegevoegd voor zakelijke toepassingen. Zo kan je notificaties uitsturen over producten of diensten van de zaak, zoals een bestelbevestiging, vertrektijden of andere informatie. Ook kan je je profiel opleuken met details als een adres, beschrijving en openingsuren.

WhatsApp Business richt zich vooral op e-commercewebsites, luchtvaartmaatschappijen en banken. De zakelijke app is voorlopig gratis, maar uiteindelijk zullen bedrijven moeten betalen voor de diensten. Hier penden we alle details neer over de nieuwe applicatie.

LEES OOK:

Waarom de verkoper van morgen een chatbot is

8 tools om het maximale uit sociale media te halen

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business