Nieuws

B2B-tak van Orange maakt intrede in publieke cloud

Orange maakte vanaf nieuwe, publieke clouddiensten beschikbaar, waaronder IaaS-oplossingen gebaseerd op OpenStack.

 
Orange Business Services, de B2B-tak van telecombedrijf Orange, pakt uit met een reeks nieuwe clouddiensten gericht op multinationals wereldwijd. Naast het bestaande privécloudaanbod, worden binnenkort namelijk ook publieke clouddiensten aangeboden, waaronder “advies, auditing, integratie en beheerde diensten voor cloudinfrastructuur en toepassingen”.
 
Voor het nieuwe aanbod gaat Orange een partnership met Huawei aan, die moet helpen met de hardware-kant van de zaak, net zoals het OpenStack-platform waar de nieuwe diensten op gestoeld zullen worden. “Door met Huawei’s OpenStack experts samen te werken, bieden we een veilig en flexibel platform aan dat op een open architectuur gebouwd is en dat naadloze end-to-end-diensten zal toelaten, dat bovendien minder kwetsbaar is om aan te sluiten en dat meer keuzes biedt,” verklaart Philippe Laplane, directeur van Orange Cloud for Business.
 
Orange laat weten dat klanten binnenkort ook bij hen kunnen aankloppen voor hybride cloudoplossingen dankzij de combinatie van privé- en publieke clouddiensten, en dat ook die klanten ondersteund kunnen worden door het bestaande Orange Cyberdefense-aanbod.
 
De nieuwe diensten worden vanaf april 2017 in onze contreien uitgerold; de Verenigde Staten volgen in oktober 2017. Regio’s zoals Afrika en het Midden-Oosten komen ten slotte in 2018 aan de beurt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business