Nieuws

About You zet eigen software te koop

Niet alleen wilt About You de Europese consument schaken, de webshop heeft ook een oogje op online retailers.

About You zet een stapje in de B2B-wereld. De online winkel kondigt aan voortaan ook aanbieder te worden van cloudoplossingen voor e-commercespelers, naast de online verkoper van kledij. De oplossingen worden gebundeld onder de noemer ‘About You Cloud’. De eerste telg van de cloudfamilie is Backbone.

Backbone is een e-commerce back-endsysteem, oftewel: de onzichtbare IT-infrastructuur achter de webshop. De oplossing staat toe om orders te verwerken, voorraad te beheren, leveranciers te managen en rapporten op te vragen over je activiteiten. Het systeem is bedoeld voor grote online retailers: webwinkeliers die meer dan 100 miljoen aan omzet draaien, aldus About You.

Het Backbone-platform werd zo’n drie jaar geleden ontwikkeld door About You en drijft ook vandaag nog de webshop aan. De beslissing om de eigen oplossing ook voor andere retailers aan te bieden, volgde op vraag van retailers, klinkt het. ‘Het is een win-winsituatie voor beide kanten: niet alleen kunnen we retailers helpen om hun business op te schalen, wij halen ook voordeel uit hun input, die ons helpt om onze back-end voortdurend te verbeteren – wat op zijn beurt de klanten helpt.’

Naast Backbone werkt About You aan andere clouddiensten die het cloudportfolio moeten vervolledigen. Welke diensten zullen volgen, is niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business