Schoenen Torfs plant een uitbreiding naar het Zuiden van ons land. Een eerste Waalse winkel en Franstalige webshop moeten daarbij helpen.


Schoenen Torfs steekt binnenkort de taalgrens over. Het bedrijf werkt volop aan een Franstalige versie van zijn webwinkel, waarvan de soft launch tijdens de feestdagen zal plaatsvinden. De grootse lancering volgt in 2018. Bovendien wil Torfs in 2019 zijn eerste Waalse winkel openen.

Schoenen Torfs bestaat ondertussen al 70 jaar en heeft 75 winkels in Vlaanderen. Het bedrijf bespeelt de Nederlandse markt onder andere via Bol.com en hoopt eveneens naar het Zuiden van ons land te kunnen trekken. Het familiebedrijf wil beginnen met twee winkels in Wallonië, om daarna de zaken te evalueren.

De eerste Waalse winkel van Schoenen Torfs komt naar Dinant. Het pand opent in 2019 de deuren en zal eveneens ZEB en JBC bevatten. “We proberen een tweede winkel sneller te openen en aan de Franse versie van onze webshop zijn we hard aan het werken. In Franstalig België moeten we van nul beginnen, maar we denken dat ons aanbod er zeker kan aanspreken,” vertelt CEO Wouter Torfs aan Retaildetail. 

Dorien heeft een achtergrond als programmeur en is bijzonder geïnteresseerd in robotica en biomedische technologie. Al draait ze haar hand ook niet om voor bredere thema’s als security en internet of things.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here