Speelgoedketen Intertoys breidt zijn online aanbod uit met speeldgoed van andere aanbieders.

Advertentie

Intertoys stelt zijn webshop open voor andere aanbieders. Het assortiment van de speeldgoedketen groeit zo in een klap aan tot 25.000 producten. Vijftien externe leveranciers sloten zich aan bij de nieuwe online marktplaats.

Intertoys sluit zich aan bij Nextail Connect. Dat online marktplatform werd vorig jaar door het bedrijf opgericht om het aanbod van Blokker uit te breiden. “Nextail Connect is inmiddels een beproefd platform voor retailers waarmee retailers hun klanten sneller en makkelijker een nog vollediger aanbod kunnen aanbieden. In navolging op winkelformule Blokker is Intertoys nu de tweede dochteronderneming van Blokker Holding die haar webshop openstelt voor externe aanbieders” vertelt Nextail-directeur Antoine Brouwer aan Retail Detail.

Opvallend is dat Intertoys binnenkort van de hand wordt gedaan door de Blokker Holding. Het bedrijf besliste vorig jaar om al zijn dochterbedrijven, waaronder Intertoys, Leen Bakker en Big Bazar, te verkopen. De holding wilde zich focussen op Blokker en zijn online aanwezigheid. Het zocht en vond een overnemer voor Intertoys: de Britse investeringsgroep Alteri. De deal tussen beide bedrijven zou eind november afgerond moeten zijn.

Nina’s internetleven draait op Windows en Android, haar muziek op een iPod en Spotify. Ze selecteert elke dag het nieuws dat je moet gelezen hebben en schrikt er niet voor terug om ook de zakelijke kant van IT te belichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here