Nieuws

Carrefour levert binnen het uur in Antwerpen

Carrefour biedt in Antwerpen een snelle en gratis leverdienst aan voor klanten die hun boodschappen niet kunnen vervoeren.

De Carrefour Market op de Groenplaats in Antwerpen biedt sinds kort leveringen binnen het uur aan voor klanten. De verandering is onderdeel van een make-over van de winkel.

Gekocht in de winkel, gratis geleverd

Carrefour heeft de vestiging aan de Groenplaats grondig gerenoveerd, waarbij het de indeling, het assortiment en de services sterker heeft gefocust op klantnoden in de stad. Specifiek voegt het een nieuwe service toe gericht op klanten die met de fiets, het openbaar vervoer, of te voet naar de winkel komen. Wie zijn boodschappen niet kan vervoeren wegens te zwaar of te veel, kan een beroep doen op een gratis levering van Carrefour. De supermarkt zal de boodschappen binnen het uur aan huis afleveren. Klanten moeten wel in de Antwerpse regio wonen en minstens 30 euro aan boodschappen doen. Verder biedt de Carrefour Market nu ook een ophaalpunt aan voor wie via drive.be zijn bestelling plaatst.

De renovatie van de vestiging in past in de ambities die Carrefour begin dit jaar uitsprak. De supermarkt beloofde snellere leveringen en meer afhaalmogelijkheden voor online klanten.

Milieu en comfort

Naast de services is in het nieuwe winkelconcept in Antwerpen meer de nadruk gelegd op milieu en doorstroming van de klanten. Daarvoor zijn onder andere de gangen verbreed en heeft men gewerkt met milieuvriendelijke materialen zoals led-verlichting en energiezuinige koelinstallaties. Met een nieuw kassasysteem hoopt de keten tevens de wachttijden terug te dringen. Het winkelassortiment is sterker toegespitst op snelle maaltijdoplossingen, met een uitgebreid ontbuitaanbod, een yoghurtmachine en een sushibar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business