Nieuws

Toshiba geeft geld voor je afgedankte toestellen

Toshiba Benelux stelt het Asset Recovery-programma voor, een programma waarbij oude of onnodige apparaten door Toshiba worden overgenomen en gerecycleerd. Als de apparaten in goede staat zijn, kunnen bedrijven een vergoeding krijgen.

 
Zo goed als ieder bedrijf heeft een verzameling apparatuur die stof vergaart in een opslagruimte. Weggooien is een optie, maar niet alle toestellen zijn zo oud dat ze onbruikbaar zijn geworden. Bovendien is het niet altijd evident om de toestellen te ontdoen van gevoelige informatie. Wanneer het wissen niet accuraat gebeurt, bestaat de kans dat de volgende eigenaar toegang krijgt tot resterende documenten of inloggegevens.

Tweede leven

Toshiba presenteert daarom het Asset Recovery-programma. Toshiba-klanten kunnen afgedankte toestellen laten ophalen en eventueel een vergoeding ontvangen voor bruikbare exemplaren. De apparaten worden vakkundig gewist, en worden vervolgens doorverkocht of gerecycleerd. Zo goed als elk apparaat van elk merk kan worden ingeleverd: van smartphones tot servers.

Drietraps-wissen

“Met onze nieuwe service geven wij klanten gemoedsrust door ervoor in te staan dat alle gegevens via een drietraps-datawisproces op een verantwoorde, milieuvriendelijke wijze worden vernietigd voordat de oplossing wordt gerecycled of doorverkocht,” verklaart Ronald Ravel, countrymanager van Toshiba Information Systems Benelux. “Het initiatief is een nieuwe stap in ons streven om dichter bij onze eindgebruikers te staan en te voldoen aan hun voortdurend veranderende eisen wat het beheer van hun IT-vloot betreft.”
 
Het Asset Recover-programma is voornamelijk gericht op bedrijven met meer dan 250 werknemers, maar kmo’s kunnen bij Toshiba terecht voor de vergelijkbare Cash Back-optie. Daarbij krijgen klanten korting op nieuwe Toshiba-laptops, wanneer ze oude toestellen inleveren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business