Nieuws

MyPOS lanceert omnichannel betaaloplossing voor kmo’s

Het bedrijf maakt zich sterk dat het de eerste in België is die een dergelijk aanbod heeft voor kleine handelaren.

Dankzij een samenwerking met Bancontact heeft myPOS een omnichannel-oplossing in de aanbieding voor Belgische kmo’s. MyPOS is een cashloze betaaloplossing die zowel kaartbetalingen, online betalingen als mobiele betalingen kan aannemen. Het Britse bedrijf legt zich voornamelijk toe op kleine zelfstandigen.

Omnichannel

MyPOS voegt Bancontact toe aan het rijtje van betalingmethodes die het tot nu toe accepteerde, namelijk Visa, Mastercard, JCB en UnionPay. Het bedrijf maakt zich sterk dat het de eerste in België is met een omnichannel aanbod voor kleine handelaren: “Gezien de positie van Bancontact als voornaamste betalingssysteem in België kan myPOS als eerste een omnichannel betaaloplossing voor kleine handelaars op de Belgische markt aanbieden,” laat het bedrijf optekenen in zijn persbericht.

Met een omnichannel-oplossing kunnen bedrijven alle betalingen die ze aanvaarden op één platform verzamelen. “Naast het feit dat alle betalingen op één plaats samengebracht worden, maakt onze technologie het voor kleine handelaars ook mogelijk om real-time toegang te hebben tot hun kapitaal, point-of-sale apparaten, betaalkaarten en rapporten,” stelt Robert Jenkins, directeur van myPOS.

“Consumenten verwachten steeds meer dat ze met hun contactloze kaarten en digitale portefeuilles waar dan ook kunnen betalen. MyPOS biedt handelaars een gemakkelijke en betaalbare manier aan waarmee ze betalingen via mobiele toestellen, e-commerce en kaarten kunnen aanvaarden, en daardoor de steeds hogere verwachtingen van consumenten kunnen inlossen.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business