Na Telenet komt ook Proximus met een all-in-aanbod op de markt dat alle diensten van de operator in één pakket combineert.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox! 
Proximus lanceert vandaag het all-in-aanbod Tuttimus dat alle diensten van de operator combineert. Het treedt daarmee in de voetsporen van Telenet, dat eerder dit jaar een gelijkaardig aanbod lanceerde onder de naam Wigo, maar de accenten liggen anders.
 
Aan de lancering van Tuttimus ging een online onderzoek bij 1.000 respondenten vooraf, om het aanbod af te stemmen op de hedendaagse verwachtingen van de gebruiker. “Met ons nieuwe aanbod bieden we onze klanten een totaalervaring volgens hun eigen goesting, waarmee ze thuis en onderweg zonder zorgen kunnen bellen, surfen, televisie kijken en werken,” zegt Dominique Leroy, de CEO van Proximus, in een persbericht.
[related_article id=”167352″]
Tuttimus start vanaf 88,95 euro per maand. Voor die prijs geniet je thuis van onbeperkt bellen via de vaste lijn, digitale televisie via Proximus TV op al je schermen en “onbeperkt” surfen (mits fair use policy van 500 GB) over VDSL2 aan een downloadsnelheid van maximaal 100 Mbps en een uploadsnelheid van 15 Mbps. Op mobiel vlak krijg je 2 GB mobiele data, 120 belminuten en onbeperkt sms’en.
 
Betaal je 99,95 euro per maand, dan geniet je van dezelfde voorwaarden, maar wordt je mobiele datalimiet verhoogd naar 5 GB per maand en is ook mobiel bellen onbeperkt. Voor 110,95 euro per maand wordt je mobiele data verdubbeld naar 10 GB. Wil je nog simkaarten toevoegen aan het pakket, dan betaal je die extra. Daar zit meteen het grootste verschil met Wigo van Telenet, dat toelaat om je mobiele data over 2 tot 5 simkaarten te verdelen.

Bizz All-in

Voor zelfstandigen en kmo’s is er ten slotte het nieuwe Bizz All-in. Voor 77 euro kan je daarmee onbeperkt bellen, zowel vast als mobiel. Dankzij de app Bizz Office Switch beantwoord je inkomende oproepen op je vaste lijn via je gsm. Daarnaast geniet je van onbeperkt surfen aan maximaal 100 Mbps download en 20 Mbps upload, en krijg je een extra simkaart van 3 GB voor gebruik in een tablet. Wens je toegang tot Proximus TV, dan betaal je een supplement van 10 euro per maand.
 
Mobiel start het aanbod bij 3 GB mobiele data, samen met onbeperkt bellen en sms’en. Wens je 8 GB, dan stijgt de maandelijkse prijs naar 85 euro. Voor 12 GB en extra belminuten en data binnen Europa betaal je 105 euro. Ook in het Bizz All-in-pakket krijg je de keuze om één app niet bij je verbruik te laten rekenen. Wens je meerdere gsm-abonnementen, dan betaal je opnieuw extra.
 
Verder biedt Proximus 24/7 support en krijg je toegang tot 1 TB OneDrive for Business, een professioneel e-mailadres en een .be-domeinnaam.