Vanaf nu mag Getronics zich een geautoriseerde partner van Apple noemen. Het strategische partnership tussen de twee maakt dat Getronics-oplossingen beter zullen samenspelen met Apple-producten.

Advertentie

 
Getronics zal voortaan vanop elk toestel een virtuele werkplek kunnen aanbieden. De IT-dienstverlener gaat een partnership met Apple aan, waardoor Getronics-oplossingen ook op Apple-toestellen kunnen draaien. Gebruikers zullen dan ook via iPhone, iPad, MacBook aan hun persoonlijke workspace kunnen. Hiermee wil Getronics onder andere tegemoetkomen aan “het toenemende mobiliteitsprobleem” en de BYOD-trend.
[related_article id=”166503″]
“Tegen 2018 wordt verwacht dat de helft van de gebruikers zijn mobiele toestellen zal verkiezen om online te gaan,” duidt Daniel Minschart, CEO van Getronics BeLux. “Eindgebruikers zullen bijgevolg niet alleen meer op kantoor, maar ook van thuis of op de trein en vanop hun laptop, smartphone of tablet werken.”
 
Om dat op een veilige manier te doen, kan beroep worden gedaan op een virtuele werkplek. Bedrijfsapplicaties en -gegevens kunnen dat bereikt worden via een beveiligde verbinding. Gevolg: de werknemer kan overal en met eender welk toestel aan de slag, met een verminderd risico op datalekken.
 
Dankzij het partnership met Apple, krijgt Getronics nu het label van “Apple Authorized Systems Integrator”, waardoor de dienstverlener ook in zal kunnen staan bij de implementatie en het beheer van Apple-toestellen in het bedrijf.


Geen velden gevonden.