Nieuws

Europees zoekplatform voor logistiek officieel gelanceerd

Retailers kunnen voortaan terecht op Deliver: het gratis platform om logistieke dienstverleners op maat te zoeken over heel Europa.

Het Europese platform ‘Deliver’ is officieel gelanceerd. De website wil retailers verbinden met logistieke spelers over heel Europa. Zo kunnen retailers op het platform geschikte partners opsporen in domeinen zoals pakketlevering, e-fulfilment en logistieke IT. Iedereen kan de website gratis gebruiken.

Europees project

Het platform krijgt de steun van de Europese Unie. De EU wilde kleine handelaars helpen bij het zoeken naar de juiste dienstverleners te vinden en hoopt met het kennisplatform meer transparantie te brengen naar de Europese, logistieke industrie. Het Deliver-platform is al in ontwikkeling sinds vorig jaar, maar werd vorige week dan eindelijk officieel ingehuldigd door vicepresident van de Europese Commissie, Maros Sefcovic, volgens Ecommerce News.

Meer nodig

‘We hebben meer van deze initiatieven nodig, aangezien cross-border e-commerce rechtstreeks voordelig is voor consumenten,’ zei Sefcovic tijdens de officiële onthulling. ‘Wanneer consumenten comfortabel producten kunnen bestellen van overal in de EU, zullen ze de vraag doen stijgen, genieten van betere prijzen en diensten en meer business genereren.’

 

https://www.twinkle.be/nieuws/168116/vergelijkingsplatform-internationale-verzendingstarieven/

 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business