Nieuws

Walmart introduceert gigantische afhaaltorens

Walmart plaatst torens in zijn winkels, waarbij klanten terecht kunnen om hun online bestellingen af te halen.

Walmart bouwt gigantische ophaalpunten in zijn winkels, waar klanten pakjes kunnen ophalen. De torens zijn maar liefst vijf meter hoog en 2,5 meter breed en komen naar een tiental winkels in de Verenigde Staten. Walmart hoopt met de pakjestorens zijn ophaaldienst te versnellen.

Ophalen

De torens, die door Walmart Pickup Towers worden genoemd, bevinden zich doorgaans aan de ingang van de winkel. Klanten scannen de barcode van hun aankoopbevestiging, waarna het pakje via een transportband uit de toren wordt gerold. Volgens Walmart neemt het gehele proces slechts 45 seconden in beslag.

‘Vergeleken met het normale ophaalproces, waarbij je naar achteren in de winkel moet gaan, op een medewerker moet wachten en dan moet wachten tot hij je pakje heeft gevonden, is het een stuk sneller,’ vertelt een Walmart-klant aan Business Insider. ‘Dat de torens van voor in de winkel staan, naast de ingang, maakt het een stuk handiger. Ik moet bovendien mijn ontvangstbewijs niet aan de bewaker laten zien, aangezien hij kan zien dat het ik het item afhaal.’

Innoverende torens

De pakjestorens zijn vijf meter hoog en 2,5 meter breed, zodat ze erg veel pakjes kunnen bevatten. De ophaalpunten nemen erg veel plaats in beslag, maar zijn volgens Walmart een verbetering ten opzichte van de lockers die het bedrijf eerder gebruikte. De toren is immers in staat om de grootte van zijn compartimenten aan te passen aan het pakje dat hij moet bijhouden. Hierdoor wordt er minder ruimte verspild dan bij lockers met standaardmaten.

Behalve met afhaaltorens wil Walmart zijn klanten eveneens tevreden stellen met een korting. Wie online winkelt en deze producten in een winkel ophaalt, kan tot 50 dollar korting krijgen op grote items, zoals tv-toestellen.

 

https://www.twinkle.be/nieuws/168059/belgische-chauffeurs-vervoeren-pakjes-gratis-benzine/

https://www.twinkle.be/nieuws/168059/belgische-chauffeurs-vervoeren-pakjes-gratis-benzine/


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business