Gamma wil winkelervaring opkrikken met mobiele app

Gamma lanceert een mobiele app om de winkelervaring van klanten te verrijken. De app kan gebruikt worden om online te winkelen, maar bewijst zijn nut ook in de fysieke winkel.

Zo kunnen klanten met de app de Gamma-webshop bezoeken en via hun smartphone bestellingen plaatsen. Als ze hun Gamma Voordeelpas koppelen aan hun online account, kunnen ze bovendien digitale kortingsbonnen inzetten.

Fysieke winkel

Behalve bij het online bestellen, is de app ook bruikbaar in de winkel. Zo kunnen de openingsuren en adresgegevens van lokale Gamma-filialen worden opgezocht, en kunnen gebruikers op voorhand zien of artikelen op voorraad zijn in het filiaal. Tot slot kan de app ook gebruikt worden om artikelen te scannen, waarna alle beschikbare productinformatie wordt getoond.

‘Hoger niveau’

De app fungeert als instrument in de digitale transformatie van de doe-het-zelfketen. ‘Met deze nieuwe tool willen we de winkelervaring van onze klanten naar een hoger niveau tillen,’ verklaart Rudi Petit-Jean, directeur Gamma België. ‘Deze app vereenvoudigt immers het winkelbezoek en helpt klussers bij hun zoektocht naar informatie.’

Desondanks blijft de hulp van een menselijke medewerker belangrijk. ‘Uiteraard staan onze ervaren winkelbedienden ook paraat om klanten te adviseren,’ voegt Petit-Jean toe.

https://www.twinkle.be/nieuws/168035/belgische-app-maakt-kaartlezer-overbodig/


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business